Burak Reis İlkokulu

Vizyon: Dün hayal ettiğini, bugün planlayıp, yarın hedefine koşan bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, çözüm odaklı, öğrenmeyi öğrenen ve düşünen nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2014-2015 Geleneksel Çocuk Oyunları Bölge 3.lüğü

Saatler: 09:00 BAŞLAMA-14:45 DERS BİTİŞ
Isınma: DOĞALGAZLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS TAŞIMA YOK
Sportif Etkinlikler: FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL VE KAPALI ALAN SPOR ETKİNLİKLERİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULMUZ ÇOK AMAÇLI SALONU YAPIMI TAMAMLANARAK KULLANIMA AÇILMıştır..1 ADET AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ BULUNMAKTADIR.TÜM SINIFLARIMIZDA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA AKILLI TAHTALARIMIZ AKTİF OLARAK KULLANILMAYA BAŞLANMIŞTIR.AÇIK ALAN SPOR ALANLARIMIZ VE BAHÇEMİZ DÜZENLENMİŞ OLUP KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLMİŞTİR

WEB - https://burakreisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - PINARBAŞI MAH. KAMİL SK. BURAK REİS İLKOKLU BLOK NO 22A SİNCAN / ANKARA

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Merkeze çok yakın olup,okul yakınında mağazalar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır.

Adres - PINARBAŞI MAH. KAMİL SK. BURAK REİS İLKOKLU BLOK NO 22A SİNCAN / ANKARA

Ulaşım TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI 508-512-510-556-511 no´lu( HALK OTOBÜSÜ , EGO OTOBÜSLERİ ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA İL MERKEZİNE 27 KM ; SİNCAN İLÇE MERKEZİNE 1 KM MESAFE UZAKLIKTA